TORUL'DA TURİZM DESTİNASYONLARI İNCELENDİ

Avrupa Ticari İş Adamları Konseyi Türkiye Genel Başkanı Mehmet Arat, Avrupa Ticari İş Adamları Konseyi Türkiye Genel Sekreteri Vedat Kutucu, Torullu iş adamı hemşehrimiz Sinan Altıparmak, Bakırköy eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Sefa Birinci Torul’da yer alan turizm destinasyonlarını incelemek üzere ilçemize geldiler.


Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir ile bir araya gelen heyet Zigana Kayak Merkezi, Altınpınar Limni Gölü, Gümüştuğ Köyü, Soğuksu Mahallesi Çayırlar Mevkii, Karaca Mağarası ve Torul Kalesi Cam Seyir terasında çeşitli incelemelerde bulundu.


Turizm noktasında ilçemizin potansiyelini ve doğal güzelliklerini yerinde inceleyen heyet, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir ile proje noktasında fikir alış verişinde bulundu.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, “İstanbul’dan gelen heyetimiz ile birlikte ilçemizde turizm noktasında önde gelen destinasyonlarımızı ve turizme kazandıracağımız bölgeleri birlikte gezerek fikir alış verişinde bulunduk. Son derece olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah ilerleyen dönemlerde ilçemizde ‘Tuğrulbey Tarih ve Turizm Sempozyumu’ düzenleyerek bölgemizin ve ilimizin önde gelen isimleriyle bir araya gelecek ve projelerimizi birlikte istişare edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.