TORUL'DA BU KIŞ SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMAYACAK

Belediye Başkanlığımız tarafından projelendirilen ve iş adamı hemşehrimiz Ferhat Tuncer’in katkılarıyla ilçemizin belirli bölgelerine su ve mama kapları koyuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, “Torul Belediyesi olarak halkımıza hizmet ettiğimiz noktada ilçemizde yaşayan sokak hayvanlarını da unutmadık. Daha önce belirli yerlere su ve mama kapları bırakmıştık ama bunlar portatif olduğu için şuanda çoğu yerinde yok. İstanbul’da yaşayan Torullu bir işadamımızla bağlantıya geçerek böyle bir projemizin olduğunu kendisine aktardık. O da bu projeye destek olacağını söyledi. Torullu işadamımız Ferhat Tuncer’e bize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de bu bağlamda kent merkezindeki 50 farklı noktaya su ve mama kaplarını monte ettik. Bu proje sadece Belediye’nin kendi başına yapabileceği bir proje değil. Halkımızı da bu konuda bize destek olmaya çağırıyoruz. Evlerinde artan yemeklerini çöpe dökmektense bu mama kaplarına dökebilirler. Bunlar çok sağlam, sökülemiyor ve zarar veremezler. Halkımızla birlikte bu projenin devamlılığını istiyorum. Sokak hayvanlarını toplayıp barınaklara göndermek aslında bir çözüm değil. Bu bağlamda bütün Torul halkından destek istiyorum. Halkımızla birlikte bu projenin sürekliliğini sağlayacağız” diye konuştu.