İLÇEMİZDE Kİ İŞ YERLERİNE ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZ ASILDI

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail AKÇAY, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR ve GTSO Başkanı Sayın İsmail AKÇAY, ilçe esnafımızı ziyaret ettiler.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı destekleriyle ilçemizde ki iş yerleri gerekli montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından şanlı Türk bayrağımız ile donatıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR desteklerinden ötürü GTSO Başkanı Sayın İsmail AKÇAY'a teşekkürlerini iletti.

GTSO Başkanı AKÇAY ise yaptığı açıklamada; "Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR beyefendinin bizlerden ricaları oldu. Milli duyguları zirvede yaşadığımız bu günlerde Başkanımız talebi ve ricalarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Memnuniyetle ilçe esnafımıza ve iş yerlerimize Türk bayrağımızı takdim ettik. Bayrağımızı 365 gün 24 saat başımızın üzerinde taşımak hepimize onur ve gurur verir." ifadelerine yer verdi.