İLÇEMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılı düzenlenen çeşitli programlar ile kutlandı.

İlçemiz Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler bugün Kaymakamlık makamında ki tebrigat programı ile devam etti.

İlçemiz Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı programı İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Sait KARAKAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, Cumhuriyet Savcısı Sayın Erdem Furkan KILIÇ , kamu kurum amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleşti.

Düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödül takdiminde bulunan İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Savcımız öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Sait KARAKAŞ günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirirken,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterilerin sunulmasının ardından oynanan davul – zurna eşliğinde son buldu.

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, etkinlikte emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerini iletti.