İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü düzenlenen program ile kutlandı. Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Said KARAKAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Eyüp ZENGİN, kamu kurum amirleri ve yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda, ilçemiz genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken program, öğretmenlerin sahnede ki gösterilerinin ardından sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, programda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ve öğretmenlere tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Akşam saatlerinde ise Torul Kalesi Tuğrulbey Otağı'nda Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR riyasetinde ilçemizde görev yapan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yemek organizasyonu gerçekleştirildi.