HALK KONSERİ GERÇEKLEŞTİ

Albayrağım Gençlik ve Spor Kulübü, İlçe Gençlik Merkezi ve Belediye Başkanlığımız ortaklığında geçtiğimiz akşam ilçemiz Pazar Meydanı’nda vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleşen Halk konserinde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, sosyal faaliyetlerin ilçemizde devam edeceğini ve bu tarz etkinliklere Belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.

Konuşmalarında ilçemizde devam eden ve yapımı planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlarımıza bilgi veren Başkanımız, Albayrağım Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine, İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü personeline ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Program Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi Halk oyunu ekibi gösterileri, Grup Anima, Kerim Yılmazer, Grup Canca, Bahri Demirci ve İnan Ayhan konserleri ile sona erdi.