BELEDİYEMİZE CENAZE VE SULAMA ARACI KAZANDIRDIK

Belediyemize ait araç filosunu genişletmeyi hedefleyen ve bu bağlamda vatandaşlara daha sağlıklı ve hızlı hizmet vermeyi amaçlayan Belediye Başkanlığımız, Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR ve ekibinin girişimleriyle cenaze ve sulama aracını ilçemize kazandırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, “Geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden ilçemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir çok proje ve planladığımız hizmetleri kısa süre içerisinde hizmete sunduk, Allah nasip ederse bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bu bağlamda belediyemize ait araç filomuzda çeşitli eksiklikler vardı, Araçlar Amirliğimiz ve ilgili ile yaptığımız görüşmeler neticesinde önceliğimizi verdiğimiz ve ihtiyacımız olan cenaze aracı ve sulama suyu aracını bir hayırsever hemşehrimizin de destekleriyle belediyemize kazandırdık. İnşallah ilçemiz için hayırlı olur, çalışmalarımız kesintisiz şekilde ilçemiz adına devam edecek.” ifadelerine yer verdi.