BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımızın Ramazan Bayramı Mesajı:

Muhtemel riskleri engellemek, salgının tekrar yayılmasının önünü kesmek maksadıyla sosyal hareketliliğin Ramazan Bayramı'nda da çok düşük seviyelerde tutulması kuşkusuz hayati niteliktedir. Kazanımlarımızı heba etmeden, bugüne kadar hastalığa karşı elde ettiğimiz müessir ve müspet neticelerin zevaline izin vermeden daha pek çok mutlu, huzurlu, sağlıklı, sıhhat dolu günlere birlik ve beraberlikle kavuşacağımıza inanıyorum. Bizim uzakları yakın eden, özlem deryasından vuslat incisini bulup çıkaran bir vicdan derinliğimiz, insani ve imani bir maharet enginliğimiz vardır ve mevcuttur.

Büyük Türk milleti ile Türk-İslam aleminin bayramını yürekten kutlarken, Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, şu anda milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan evlatlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor kahramanlarımızın da bayramlarını tebrik ediyorum.

Evren Evrim Özdemir

Belediye Başkanı