BELEDİYE BAŞKANIMIZ ANADOLU AJANSI'NA KONUŞTU

Belediye Başkanımız Evren Evrim ÖZDEMİR, Torul Kalesi Cam Seyir Terası’nda Anadolu Ajansı muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane'de, Torul Kalesi'nin bulunduğu alana yapılan ve yerden 240 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksekleri arasında gösterilen cam seyir terası, Ramazan Bayramı tatilinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

Zigana ve Sarıç dağlarının eşsiz manzarasına karşı 90 metrekarelik alanda 50 kişinin aynı anda seyir yapabildiği teras, çevre illerden gelen ziyaretçilerin ve turistlerin ilgisini çekiyor.
Ziyaretçilerine heyecan dolu anlar yaşatan 240 metre yükseklikteki terası bayram tatilinde 10 754 kişi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Evren Evrim Özdemir, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bayram tatili dolayısıyla adrenalin yaşamak isteyenlerin Torul Kalesi Cam Seyir Terası'na ilgi gösterdiğini söyledi.

Tatil boyunca 10 754 kişinin cam seyir terasını ziyaret ettiğini ifade eden Başkanımız, terasın 08.00'den 24.00'e kadar hizmet verdiğini bildirdi.

Belediye Başkanımız, cam terasın bulunduğu alana yapılması planlanan zipline projesiyle ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.