BAŞKANIMIZIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Engelli vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden, mevcut imkan ve fırsatlardan eşit şekilde yararlanmaları, topluma etkin bir şekilde katılmaları, devletimizin ve tüm toplumun görev ve sorumluluğundadır. Geleceğe güvenle bakan güçlü ve sosyal bir toplum olmak için engelli vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik hissine kapılmalarına müsaade etmeden, sorunlarını çözme ve taleplerini cevapsız bırakmama gayreti ile çalışmaktayız.

Bununla birlikte engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşme sürecinde karşılarına çıkan diğer bazı sorunların da herkesin bilinçli ve duyarlı gayretleriyle zamanla aşılacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerim olmak üzere, ülkemizdeki tüm engelli bireylerin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyor, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Evren Evrim ÖZDEMİR
Torul Belediye Başkanı