BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Başkanımız mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının, egemenliğimizin ilanının 102. yılına ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluş yıldönümü olan bugünde, dünya çocuklarına bayram hediye eden ilk ve tek ülke olmamız; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza güveninin ve sevgisinin en güzel göstergesidir.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, zorluklar içerisinde mucizeler yaratan kahramanlarımızı örnek alarak; görev ve sorumluluklarının bilinciyle, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; sayısız başarılarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anar, bütün çocuklarımızın bayramını yürekten kutlarım.