BAŞKANIMIZDAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, ilçemiz Atatürk Ortaokulu ve 15 Temmuz Şehitleri İlkokuluna ziyaretlerde bulunarak yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Eğitim-öğretim yılının açılış haftasında ilk ziyaretlerimizi Atatürk Ortaokulumuz ve 15 Temmuz Şehitleri İlkokulumuzda görev yapan öğretmenlerimize gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta ilçe merkezimizde ki tüm okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi ve Torul Meslek Yüksek Okulu'muzu ziyaret edeceğiz." ifadeleriye yer verdi.

Öte yandan Halkla İlişkiler Birimimiz ilçe merkezimizde ki tüm okullarda görev yapan öğretmenlerimize Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR'in hediyelerini takdim etti.