BAŞKANIMIZ BURSA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, Bursa’da Bursa Gümüşhane Torul ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Mudanya ilçesine bağlı Ülkü Köyü’nde düzenlemiş olduğu 3. Yayla Şenliği’nde hemşehrilerimiz ile hasret giderdi.

İlçemizde devam eden ve yapımı planlanan çalışmalarımız hakkında gurbette yaşayan hemşehrilerimize bilgi veren başkanımız, kendileriyle istişarelerde bulundu. Etkinlikte emeği geçen dernek yönetimine ve hemşehrilerimize teşekkürlerini ileten Başkanımız, Bursa’da bulunan Bursa Gümüşhane Torul – Kürtün İlçeleri ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni de ziyarette bulunarak hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.


Bursa’da şahsına gösterilen ilgi ve alaka karşısında sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hissettiğini ifade eden Belediye Başkanımız, “İnşallah bu ilgi ve alakaya layık olmak için memleketimiz adına gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sevgisini eksik etmeyen tüm hemşehrilerime selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.