BAŞKANIMIZ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Evren Evrim ÖZDEMİR, ilçemizde geçtiğimiz haftalarda başlayan altyapı ve kanalizasyon inşaatında incelemelerde bulundu. İlçemizde üç farklı noktada çalışmalarını sürdüren ALTEK İnşaat yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan başkanımız çalışmaların ardından ilçemizin altyapı sorununun tamamen sona ereceğini ifade etti.

İlçemizde yapımına son hızla devam edilen çalışmalar gün geçtikçe ilerlerken gelecek yıllarda altyapı sorununu tamamen çözmüş olacak. Belediye Başkanımız Evren Evrim ÖZDEMİR, yaptığı açıklamada İlçe genelinde eski altyapıyı modernize ederek yılların biriktirdiği sorunlara neşter vurduklarını açıkladı.

Yürütülen altyapı çalışmaları ile birlikte hemşehrilerimizin daha sağlıklı bir sistemden faydalanacağını ifade eden başkanımız, yıllar önce plansız ve projesiz şekilde döşenen hatlar sebebiyle çalışmaların daha hassas şekilde gerçekleştiğini belirtti.