BAŞKANIMIZ 11. LEMİS ŞENLİĞİ'NE KATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, Zigana Doğa Okulu tarafından Zigana Köyü'nde gerçekleştirilen 11. Lemis Şenlikleri'ne katıldı.

Belediye Başkanımız, burada gerçekleştirdiği konuşmada; " 11. si düzenlenen Lemis Şenliği’mizin öncelikle ilçemize, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Zengin kültürel miraslarımızın bulunduğu bu değerli coğrafyada unutulmaya yüz tutmuş lemis geleneğimizin ve bu gelenek özelinde bölgemizde adeta coğrafi işaret olarak nitelendireceğimiz bir çok değerimizi sadece bu tarz günlerde değil, tıpkı bundan yıllar önce büyüklerimizin yaşadığı hayatın birer parçası olarak bizlerde yaşamalıyız. Organizasyonda emeği geçen başta Zigana Doğa Okulu’na, Sayın Savaş Aydın nezninde herkese, değerli Ziganalı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.