BAŞKANIMIZDAN GENEL BAŞKAN BAHÇELİ'YE ZİYARET

Belediye Başkanımızdan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’ye Ziyaret

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ ile görüştü.

Görüşmede ilçemizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Genel Başkan Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendiye brifing dosyası sunan Başkanımız, yapılması planlanan projeler ile alakalı kendilerinden destek sözü aldı.

İlçemize yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanımız, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR ziyaret sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendiye üzerinde Torul Kalesi Cam Seyir Terası fotoğrafının yer aldığı hediyeyi takdim etti.