ZABITA AMİRLİĞİNDEN ESNAFLARA DUYURU

TORUL BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİNDEN 2018 YILI TATİL RUHSATI ,TAKSİ,DURAK VE SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞMA RUHSATLARI  HATIRLATMASI.

Torul Belediyesi Zabıta Amirliği ilgili esnaflarımızın 2018 yılı tatil ruhsatları , Taksi,Durak ve Servis araçlarının 2018 yılı çalışma ruhsatları ile  ilgili şoför esnafların mağduriyet yaşamaması için bilgilendirmelerde bulundu.

Hafta sonları ve resmi tatil günleri ticari faaliyetine devam etmek isteyen işyeri sahiplerinin kanun gereği belirlenen harçlarını ödemek suretiyle Hafta Tatili Ruhsatlarını almaları yada yenilemelerini, 394 sayılı Hafta tatili ruhsatları ocak 2018 ayı sonuna kadar belediyemiz ilgili servisinden harçlarını yatırarak kayıtlarını Zabıta Amirliğine yaptırmaları gerekmektedir. Hafta Tatili ruhsatı almayan ilgili işyerlerinin denetimler sırasında tespiti halinde haklarında para cezası işlemi yapılacağının bilinmesi ve bununla birlikte ilçemiz merkezinde Taksi , Durak ve Servis araçlarının da 2018 yılı için Çalışma Ruhsatlarını almaları gerekmekte olup ilgililer için harç tutarları şöyledir.

HAFTA TATİLİ RUHSATI HARÇLARI

25 M2 ye kadar    30 TL

26 m2 100 m2 arası  50 TL

101 m2 250 m2 arası 80 TL

251 m2 500 m2 arası 135 TL

501 m2 den yukarı 220 TL

ŞOFÖRLER ESNAFI İÇİN ÇALIŞMA RUHSATLARI HARÇLARI

Dolmuş ve servis araçların için   250 TL

Taksi araçları için        200 TL dir.

İlgili esnaf ve şoför esnaflarımızın bu konuya duyarlı olmalarını bekler kendilerine hayırlı ve bereketli yıllar diliyorum.

Zabıta Amirliği

Erdal ÇAVUŞOĞLU