BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 10 KASIM MESAJI

Belediye Başkanımızın 10 Kasım ile alakalı mesajı

Belediye Başkanımız sayın Mimar Nidai Köroğlu, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat yıl dönümü günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Köroğlu mesajında, "Atatürk'ün gösterdiği hedeflere emin adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinde, milletin birlik ve beraberlik iradesi bulunmaktadır. Atatürk'ün ideallerini, en ileri demokrasi bilinciyle ilerletmek ve yüceltmek, birlik ve beraberlik içinde bulunan milletimizin her ferdinin görevidir. Bu duygu ve düşüncelere, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere, vatan savunmasında terörle mücadele eden ve 15 Temmuz gecesinin kahramanları olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet diliyor ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum." ifadelerine yer verdi.