AKSA GÜMÜŞHANE İL MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

Gümüşhane AKSA Elektrik İl Müdürü Fatih Balta ve AKSA Elektrik Torul İlçe Şefi Kazım Özcan, Belediye Başkanımız Mimar Nidai Köroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Torul Kalesi'nde devam eden çalışmalar hakkında il müdürüne bilgi veren belediye başkanımız, geçtiğimiz günlerde çalışması tamamlanan Torul Kalesi yol güzergahı ışıklandırma işlemleri için il müdürüne teşekkür etti.

Başkanımız konuşmasında, "Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız sayın Berat Albayrak ve AKSA Gümüşhane İl Müdürlüğü, Torul İlçe Şefliği olmak üzere ilçemizin geleceği adına umut vaat eden çalışmalarımız arasında yer alan Torul Kalesi'nin yol güzergahının ışıklandırılmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah kalemizde ki çalışmalar gün geçtikçe hızlanmaya devam ediyor, edecek. Bu bağlamda yolumuzun ışıklandırılması büyük önem arz ediyordu. Yapılan çalışmalar neticesinde kısa zaman zarfında yolumuzun aydınlatılmasında emeği geçen herkese, il müdürümüze, ilçe şefliğimize ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.