İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

İlçe Halk Kütüphanemiz bugün düzenlenen program ile açıldı. Programa İlçe Kaymakamımız Mustafa KARALİ, Belediye Başkanımız Nidai KÖROĞLU, İl Kültür Müdürü Hüseyin ATEŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol KAZANCI, İş adamı Hakan ÖZGÜN, Kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten İlçe Kaymakamımız Mustafa KARALİ, Eski Torul Kaymakamımız (Derik Kaymakamı) Hakan KAFKAS beyefendi zamanında başlatılan bu projede emek veren Belediye Başkanımız Nidai KÖROĞLU başta olmak üzere kütüphanenin büyütülmesinde gerekli alanın belediyemizden İlçe Halk Kütüphanesine tahsisine onay veren Belediye Meclis Üyelerimize, İş Adamlarımız Hakan ÖZGÜN ve Zekai ARAZ beye teşekkürlerini iletti.