BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM TORUL'DA

Başbakanımız sayın Binali YILDIRIM, Zigana Tüneli Temel Atma Töreni'nin ardından Cuma namazını ilçemizde eda ederek namaz sonrasında vatandaşlarımız ile hasbihal etti.

Başbakan Binali Yıldırım dün Gümüşhane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla önce Zigana Tüneli Temel Atma Programında bir araya geldi ardından Cuma Namazını Torul ilçesinde vatandaşlarla birlikte kılan Başbakan Yıldırım ardından Gümüşhane’ye gelerek burada Referandum mitingini gerçekleştirdi.

BAŞBAKAN, BAŞKAN KÖROĞLU’NUN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Başbakan Binali Yıldırım, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nun ilçeye erkek öğrenci yurdu isteğini de geri çevirmedi. Torul’da Cuma namazının ardından görüşen Başbakan Yıldırım ve Başkan Köroğlu erkek öğrenci yurdu talebi konusunda Cengiz İnşaat yetkilisi Mehmet Cengiz’den söz alarak Torul’a Erkek Öğrenci Yurdu müjdesini verdi.

YURDU CENGİZ İNŞAAT YAPACAK
Cengiz İnşaat yetkilisi Mehmet Cengiz, Başbakan Binali Yıldırım’ın isteğini geri çevirmezken Torul’a yurt inşaatının kendileri tarafından yapılacağını söyledi. Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu yaptığı açıklamada “Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beyefendi başta olmak üzere ilçemizi ziyaret ederek onurlandıran Başbakan Yardımcımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Trabzon ve Gümüşhane Valilerimize, Trabzon ve Gümüşhane İl ve ilçe Belediye Başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde önemli sıkıntılardan biri olan erkek öğrenci yurdu sorununu sayın Başbakanımıza ilettik kendileri de Cengiz İnşaat yetkilisi Mehmet Cengiz’e bu sorunu iletince sayın Mehmet Cengiz beyefendi yurt inşaatını kendilerinin üstleneceği müjdesini verdi. Başta Başbakanımız olmak üzere Mehmet Cengiz beyefendiye ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.