İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen programa Milletvekilimiz Cihan PEKTAŞ, İlçe Kaymakamımız Mustafa KARALİ, Belediye Başkanımız Nidai KÖROĞLU, İl Genel Meclisi Üyemiz Hüseyin BEDİR, İlçe Başsavcımız Salih ÖTER, İlçe Emniyet Amirimiz Metin KAPLAN, İlçe Jandarma Komutanımız Güneş ELİŞ, Kamu Kurum ve Siyasi Parti temsilcileri ile birlikte öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarımız katıldı.

Programda okul müdürü Semih Serdar DEMİRCİ açılış konuşmalarını gerçekleştirirken okul öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı şiir, dinleti ve tiyatro gösteri katılımcıların beğenisine sunuldu. Program sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere Milletvekilimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız teşekkürlerini iletti.