YENİ YOL SÜPÜRME ARACI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş'ın katkıları ile Torul ilçesine yeni çöp süpürme aracı kazandırıldı.

Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu yaptığı açıklamada "Belediyemizin araç filosunda ki eksiklerinden birisi de yol süpürme aracı idi. Geldiğimiz günden bu yana ilçemizde ki hizmetlerimizi kolaylaştıracak araçları belediyemize kazandırma noktasında gerekli çalışmaları sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Son olarak Hükümetimizin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile Milletvekilimiz sayın Cihan Pektaş beyefendinin destekleri ile 2016 model 328.000 TL değerinde ki yol süpürme aracımız ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.