CENNET DERE YOLU ÜZERİNDE YER ALACAK AİLE PARKI PROJEMİZİN TANITIMI

İlçemiz Merkez Mahallesi'nde bulunan Cennet Dere Yolu'nun 210 ada 8 parsel 918,83 m2 alanının kamulaştırılması ve hazineye ait olan 210 ada 18 parsel 2890,69 m2 toplamda 3809,52 m2 alanın ilçemize hizmet noktasında kazandırılması için dolgu işlemleri tamamlanmış olup, 2017 yılında yapımına başlanacak.
Torul'a daha geniş sosyal alanlar kazandırmayı amaçladığımız ilk günden bu yana gerek siz değerli hemşehrilerimizin ilgi ve alakası, gerekse de hükümetimizden aldığımız destek ile ilçemizde ki değişime ve gelişime hep birlikte daha güvenilir şekilde adım atıyoruz.

Bu tür hizmetlerin ilçemize geliş noktasında İller Bankası'ndan kişi başı nüfusa göre aldığımız destek payının artabilmesi için nüfusu ilçemiz dışında olan siz değerli Torullular'ın ikametgah adreslerini ilçe merkezimize alması ile değişimin öncülüğünü hep birlikte gerçekleştireceğimizden hiç bir şüphemiz yoktur.
Cennet dere yolu, senelerdir vatandaşlarımızın kendisine verdiği ve halk dilinde de bu şekilde bilinen bu isime layık kalabilmesi için gerekli çalışmalarımızı tamamlamak ve sizlere kazandırmak için ikametgah adreslerinizi ilçe merkezimize almanız, bizlere ve ilçeye yapılacak her hizmette sizin de katkınızın olmasını diler, saygılar sunarız.

PROJE VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN;  https://www.facebook.com/torulbelediyesi/videos/1119984511455892/