KAMUOYUNA DUYURULUR

Belediye Başkanlığımız Altyapı Yenileme ve Kanalizasyon Projesi kapsamında, çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. İlçemizin atıl ve kullanılamaz durumda olan içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yerine, ilçemiz halkının layık olduğu modern ve uzun ömürlü bir proje çalışması gerçekleştirerek, yukarıda bahsi geçen sorunlar tamamen ortadan kaldırılacaktır. Altyapı çalışmalarının birçok noktasındaki ağır fiziki çalışma şartlarından dolayı yaşanan su sıkıntısı ve eksiklikler sebebiyle değerli Torul Halkımızdan özür dileriz. Çalışmalarımızı en yakın sürede hızla tamamlayıp, kaliteli hizmet anlayışımızla siz değerli Torul Halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.